OBSTRUCT

For godt halvandet år siden blev jeg opmærksom på byrummets sårbarhed overfor skruppelløse galninge, som benytter køretøjer som våben mod civile. Mange, mange skitser og adskillige ulykkelige begivenheder senere, står OBSTRUCT som resultat af denne opmærksomhed. OBSTRUCT er tegnet til alle de indbyggere i byområder, som ser deres byrum spoleret af identitetsløse betonblokke kastet med løs hånd ud over sårbare byrum.

OBSTRUCT er skabt til hurtig opstilling ved trussel eller større events. OBSTRUCT kan benyttes til regulering af trafik og definition af byrum. OBSTRUCT er en designers forsøg på at bekæmpe galningene.

One and a half years ago I became aware of the urban vulnerability towards lunatics willing to weaponize vehicles. Many, many sketches and some sad events later OBSTRUCT stands as a result of this awareness. OBSTRUCT is created for all the urban citizens that experience the visual contamination of their surroundings with bland concrete blocks. OBSTRUCT is created for rapid deployment in case of emergencies or events. OBSTRUCT is used to regulate traffic and to define safe urban areas. OBSTRUCT is one designers attempt at fighting the lunatics.

Comments are closed here.

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT