ELECTOR Projektet, Participatory Design | The ELECTOR Project, Participatory Design

NATiON arbejder i øjeblikket på at implementere og dokumentere brugen af Participatory Design i det europæiske telemedicin projekt ELECTOR. NATiON samarbejder med Center For Brugerperspektiver på SDU. Samarbejdet har allerede nu resulteret i en række workshops spredt ud over Europa. Samarbejdet vil, over den nærmeste tid, resultere i en række metodeartikler.

NATiON is currently in the process of implementing and documenting the use of Participatory Design for the European tele health project ELECTOR. This is done in collaboration with  the User Perspectives Center at University of Southern Denmark. At this point we’ve carried out a number of workshops in Europe. Within the next few months we plan to publish a range of articles describing our methods and results.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.