Darling Urban Chair

Darling pallestol | Darling Pallet Chair

NATiON har tegnet en enkel, billig og særdeles robust urban hvilestol med høj komfort. Sæde og ryg er to EUR paller, siderne er laserskåret i Cortenstål. Der kan tilføjes armlæn og anti-synk fødder til brug på plæner. Darling distribueres og produceres af Out-Sider.dk. Montage sker i regi af Jobberiet på ThorupGård som er en del af Socialcenter Nørrebro. Forespørgsler rettes til out-sider.dk på +45 2261 7420

Meet Darling, our newest urban chair. It’s a simple, cheap and robust lounge model with excellent comfort. The seat and the back are made from two unaltered EUR-pallets. The frame is laser cut in Corten steel. It is possible to add lawn feet and armrests. Darling is produced and distributed by Out-Sider.dk. The assembly is done by the ‘Jobberiet’ at Social Center Nørrebro. All enquiries should be made to out-sider.dk +45 2261 7420.

Darling Urban Chair

Darling Urban Chair

Darling w. armrest and lawnfeet

Darling w. armrest and lawnfeet

Darling pre production

Comments are closed here.

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT