NATiON har tegnet en enkel, billig og særdeles robust urban hvilestol med høj komfort. Sæde og ryg er to EUR paller, siderne er laserskåret i Cortenstål. Der kan tilføjes armlæn og anti-synk fødder til brug på plæner. Darling distribueres og produceres af Out-Sider.dk. Montage sker i regi af Jobberiet på ThorupGård som er en del af Socialcenter Nørrebro. Forespørgsler rettes til out-sider.dk på +45 2261 7420

Meet Darling, our newest urban chair. It’s a simple, cheap and robust lounge model with excellent comfort. The seat and the back are made from two unaltered EUR-pallets. The frame is laser cut in Corten steel. It is possible to add lawn feet and armrests. Darling is produced and distributed by Out-Sider.dk. The assembly is done by the ‘Jobberiet’ at Social Center Nørrebro. All enquiries should be made to out-sider.dk +45 2261 7420.

Darling Urban Chair
Darling Urban Chair
Darling w. armrest and lawnfeet
Darling w. armrest and lawnfeet

Darling pre production

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.