LEAN

LEAN Bænk produceres af NOLA | NOLA presents The LEAN Bench

NATiON og KSA Design har gennem den seneste tid arbejdet med det svenske firma NOLA. Det første resultat af dette samarbejde foreligger nu i form af den multifunktionelle bænk LEAN. Der er tale om et højkvalitets møbel til offentlige og halvoffentlige rum. Brugere, i alle aldre, kan sidde i flere niveauer, stå og læne sig op af LEAN – fra flere sider. Bænken er udført i støbt aluminium og olieret eg. Den er stort set vedligeholdelsesfri og overordentlig robust konstrueret.

LEAN er en opdatering af den klassiske københavnerbænk. Samme robuste, ligefremme konstruktion med en stærkt forbedret funktionalitet, tilpasset det moderne byrum.

For the past months NATiON and KSA Design has been hard at work with the Swedish company NOLA. Now, we can present the first result of this collaboration, the multifunctional bench, LEAN. The bench is a rugged, high quality, piece of urban furniture for public and semi-public spaces. LEAN is designed for sitting and leaning . It is made from cast aluminium and oiled oak. LEAN is practically maintenance free.

LEAN is a modern version of the classic Copenhagen Bench. A robust and honest construction updated to accomondate a contemporary urban space.

LEAN

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT