Knop Open Source Lysekrone | Knop Open Source Chandelier

NATiON lancerer nu en versionering af vores Knop pendel. En massiv lysekrone 120 cm i diameter. Og du skal selv lave den. Køb 5 Knop, hent arbejdstegningen her på siden og gå igang. Materialeomkostningerne er på under 100 DKK og alt hvad du skal bruge er en sav, boremaskine og en times tid. Stellet samles med strips – det bliver ikke meget lettere…

Arbejdstegning her…

Our Knop Pendant light is now available as a DIY chandelier. A massive piece measuring cm 120 across. Buy 5 Knop, download the instructions and make your chandelier. The materials needed will set you back about DKK 100 – and all the tools required are a decent saw, a drill and about an hour of your time…

Get the instructions here…

Knop Lysekrone stemning

Knop_Chandelier

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT