Darling præsenteres på Jobberiet | Presenting Darling at Jobberiet

Den officielle præsentation af det urbane pallemøbel Darling – som produceres af den socialøkonomiske virksomhed, Jobberiet – finder sted d. 15.04.2015 i forbindelse med åbingen af Jobberiet. Minister for børn, ligestilling, integration og sociale forhold Manu Sareen foretager åbningen. Du er velkommen til at komme forbi ml. 14 og 17 i Thorupsgade 8 på Nørrebro i København.

Darling distribueres af Out-Sider.dk

The official presentation of our urban chair, Darling – produced by the socioeconomic company, Jobberiet (site in Danish) – takes place on the 15th of April 2015. The danish Minister of Children, Gender Equality, Integration and Social Affairs, Manu Sareen will open the “Jobberiet”. You are welcome to attend the session from 14-17 at Thorupsgade 8, Nørrebro in Copenhagen

Darling is distributed by Out-sider.dk

Darling, black version

Darling, black version

Darling, white version

Darling, white version

Comments are closed here.

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT